Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Φίλε συγνώμη.... δεν κάμνω για...... network marketing

Πρέπει να ρτεις όπωσδήποτε....


Μα σε τι ρε ;

Εν μπορώ να σου πω....

Ε πε μου τι πράμα ενι ;

Εεεε πρέπει να ρτεις να δεις...

Ε καλά γιατί εν μπορείς να μου πεις;

Ε, πρέπει να ρτεις....Ε, επήαμε.... Αφού εν φίλος....Κάθεσαι στην αίθουσα, με κάποιους μυημένους και κάποιους νεοφερμένους σαν και του λόγου μου. Οι μυημένοι πιστοί στη μυστικοπάθεια.... Οι υπόλοιποι περιμένουν με αγωνία να μάθουνΣτον προτζέκτορα παίζουν φιλμάκια....

Νέοι με κοιλιακούς, νεάνιδες με βυζιά.... Κάμνουν καταδύσεις, πετούν με ελικόπτερα, πετάσσουνται με αλεξίπτωτα, είναι σε πισίνα με μαγίο βαστούν που ένα κοκταίλ τζαι φωνάζουν χαρούμενα ουουουουυυυυ.

Πολλή χαρά.

Εν ιξέρω γιατί με το που το είδα που εφκάλε άρνηση.

Εθυμιζεν μου ποντούτες διαφημίσεις για μεθόδους αδυνατίσματος.Είμαι τζαι αντικαταναλωτικός.... Πάω στο σουπερμάρκετ

έχετε Κάρτα για βαθμούς ; (εν έπρεπε να ήταν "κάρτα βαθμών" ; )

Όχι

Πάω στο φούρνο.... Μα στον ευλοημένο το φούρνο μπορεί να πηαίνω 3-4 φορές την εφτομάδα... Πάλε ρωτά με.... Κάρτα για βαθμούς ;

Όχι. Τα ευλοημένα, εν έχω. Εν θέλω!!

Δεν θέλω να κάμω ρε παιδί μου. Δεν με ενδιαφέρει αν στα 1000 ευρώ που εννά σου δόκω, ενά μου δόκεις 10 πίσω. Το έταιρον ήμιση διαφωνεί.... Γιατί να μεν πιάνεις τους πόντους ;

Εν έχω ώρα να ασχοληθώ...

Δεν έχω πιστωτική....ούτε λοαρκασμό στο φατσοβιβλίο...

Ε πως να με πείσουν ;.....

Δεν λέω, ωραία τα βυζιά.... Αλλά με τούτο το σποτ είμαστε ούλλοι χαρούμενοι why dont you join us, είναι σαν να μου λαλείς μεν έρτεις.

Η παρουσιάση αποτελείται που δύο μέρη.

Η πρώτη είναι οι "απίστευτες προσφορές" για ταξίδια που έχει.

Σου παρουσιάζει κάποια πακέτα, που όντως φαίνουνται φτηνά.Με τόσα ευρώ, τόσες μέρες σε τζίηντο ξενοδοχείο.... με πρόγευμα.... κοκτειλ πάρτυ τζαι ίντερνετ (εν αθυμούμαι αν ήταν δωρεάν).

Αν έβρεις πιο φτηνό, σου πληρώνουμεν 150% της διαφοράς!

Τι έχεις να χάσεις ;Μπορείς να πάεις ποτζίη να πάεις ποδά, να έρτουν να σε πιάουν με τη λιμουζίνα, κοκτειλ πάρτυ, 5αστερα ξενοδοχεία στη τιμή των τριών αστέρων... άκου μεγαλεία !!!Έκπτωση ποτζιή, έκπτωση ποδά.... Μα, πρέπει να σε βλάκας να με γραφτείς!

Έσσιει κανένα που εν του αρέσκουν οι διακοπές ;

Εσένα εν σου αρέσκουν ;

Σκέφτου: Μπορείς να γίνεις επαγγελματίας τουρίστας!

Αν σου έλεα με 1500 δολάρια το χρόνο θα το έκαμνες ;

Όχι.

Αν σου ελάλουν με 1000 ;

Φαντάζομαι πάλε όχι.

Με 500 ;

Ήταν να το εσκέφτεσουν

Με 300 ;

Αλλά με μόνο 200 ντολλαρς και άλλα 50 το μήνα μπορείς να τα απολαμβάνεις τούτα ούλλα.Εν, το κάμνεις ;

Τι είναι 50 δολλάρια το μήνα ;

Σκέφτου πόσα τρώεις στο περίπτερο.Και όχι μόνο!!

Η εταιρεία δεν έχει χρέη!

Έχει κέρδη.

Και αυτό επειδή δεν ξοδέφκει ούτε σεντ για διαφήμιση.

Και αφού έχει κέρδη έπρεπε να χεις είδη πιστεί!!!Και τώρα πάμε στο δεύτερο μέρος της παρουσίασης.

Αν δώκεις 300, τζαι 60 το μήνα... μπορείς να φκάλεις τζαι λεφτά!!!

Αν φέρεις 4 άτομα σταματά η μηνιαία συνδρομή.

Αν φέρεις 6 πιάνεις 200 ντολλαρς.

Αν φέρεις 30 δεξιά τζαι 30 ζαυρά πιάνεις νισσιάνι.

Αν φέρεις 70 με 70 πιάνεις θκύο νισσιάνια..... τζαι ντολλαρς

Δε τον τούτον. Το έκαμε και έχει χρονιαίο εισόδημα 50000 ντόλλαρς.

Ο άλλος 80000.

Ο άλλος 100000.

Τζαι τζίηνοι που την αμερική που είναι τζενεραλ ντιρεκτορς χτυπούν μίλλιονς.

Τζαι τούτο το κάμνεις παρτ ταιμ.

Τζαι έσσιεις τζαι εισόδημα.Καλούνται στο βήμα, διάφοροι μυημένοι. Διαμερισμένοι ανάλογα.... Νεαροί, αλλά και γυναίκες, αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία....Ο φίλος γιαννής:

Είμαι τρεις μήνες στο σύστημα έχω 20 συστάσεις και ομάδα 150. Έπιασα τόσα

Ο φίλος Κωστής.

Είμαι τόσους μήνες, και με μόνο μερικές ώρες την εφτομάδα έπιασα τόσα.Μετά φκαίνει τζαι ο καχύποπτος.... Ήμουν τζαι γω καχύποπτος όπως εσάς. Εσκέφτηκα, εν δυνατόν να έσσιει ένα μαλάκα αμερικάνο που κόφκει λίρες τζαι διά τες στους κυπραίους ;Τζαι όμως δουλέφκει. Τζαι στο τέλος της ημέρας - τι έσσιεις να χάσεις ; (παίζει πολλά τούντο επιχείρημα....)

Πες επάττησεν. Άτε να χάσεις τη συνδρομή σου. Ίντα που ενι 120 ευρά τζαι 30 το μήνα ;

Τίποτε.

Έννα ταξίδι με τούντες σουπερ προσφορές, έφκαλες τα.

Που την άλλη σκέφτου πόσα μπορείς να κερτίσεις..... έστω τζι αν παττίσει....(Σωστός. Γιατί εν τζαι εν ούλλες οι πυραμίδες σαν του Χεώπα. Άλλες παίρνουν σου τζαι το σπίτι άλλες μόνο 200 + 50. Τζαι όσο πιο λία χάνεις, τόσο λιότερη όρεξη θα έσσιεις να το τζιηνήσεις άμαν η φούσκα εννα σκάσει)

Τέλος η παρουσιάση.Μετά οι μυημένοι γυρίζουν που τραπέζι σε τραπέζι.

Έχουν λάβει εκπαίδευση, και οι εκπαιδεύσεις συνεχίζονται στο εξωτερικό, και όσο μυήσε πάεις τζαι αμέρικα για το μεγάλο συνέδριο!! (Απότι εκατάλαβα τα τρεινινγκς τα πληρώνει ο εκπαιδευόμενος.....)

Κοιτάζουν σε, τζαι βλέπουν τη καχυποψία στα μούτρα σου, τζαι στα δικά τους την ώρα που σου λεν: Μα ακόμα να γραφτείς ; βλεπεις το " Μα είσαι βλάκας; Τι πάει λάθος μαζί σου;"

Οι άλλοι που ρταν, εγραφτήκαν την ίδια ώρα!!!

Η αλήθεια είναι ότι σε έχουν βομβαρδίσει με πληροφορίες, και ενώ ξέρεις ότι κάτι πάει λάθος με τούντη δουλειά.... Δεν έχεις το χρόνο να σκεφτεις, να καθορίσεις ακριβώς τι σε ενοχλεί. Να το προσδιορίσεις. Τζαι γυρώ σου ούλλοι βιάζουνται.Παρολίγο να αμφιβάλεις τζαι για τον ευατό σου. Μα είμαι τόσο συντηριτικός; Μα δεν είμαι περιπετιωδεις ;

...Αλλά ένα θκυο ερωτήσεις κάμνεις:Εσύ επήες ταξίδι ;

Που τους μυημένους, ελάχιστοι επήαν.

Αντίθετα σου τονίζουν πόσους εμυήσαν τζαι πόσους έχουν στην ομάδα τους. Εν τζίηνο το θέμα.Μπορώ να μπω στην ιστοσελίδα να δω τες προσφορές για να πειστώ ;

Όχι,

Γιατί ;

Είναι μόνο για τα μέλη.

Γιατί ;

Έτσι ένι. Μα καλά τωρά εν επειστηκες ;Τελικά λέμε:Ρε παιθκιά, για τα ταξιθκια να μπω να δω αν συφέρει.... Για τα άλλα αφού δεν μου περνά. Σε διψασμένο δεν μπορώ να πουλήσω νερό. Τζαι πόσο μάλλον στους φίλους/ γνωστούς/ συγγενείς..... Χωρίς να το δοκιμάσω, χωρίς να χω ιδία άποψη, χωρίς να πιστώ, πως να σου φέρω 4 άτομα σε δέκα μερες για να γλυτώσω τη συνδρομή ; Τζι να πουλήσω του φίλου κάτι που θα κάτσει 50 ντόλαρς το μήνα - (για να μεν τα πληρώνω εγώ...τούτο δεν το λέμε) - τζι αν δεν του άρεσει ; Αν δεν εν καλό ; Να πκειρώνει για κάτι ο φίλος μου με το μήνα, κάτι που δεν του κάμνει, για να γλυτώσω εγώ τη συνδρομή ; Εννά πεθάνω που την αντροπή μου.

Μα βλέπεις το λάθος.

Δεν πουλάς προιόν.

Πουλάς ΙΔΕΑ!!!

(Α λαλώ εχάσαν τη μάππα τα κοπέλα.... Το εσκέφτηκα δεν το είπα).

Τζαι πρέπει να καταλάβεις ότι είναι ομαδικό. Πρέπει να κάμεις την ομάδα σου. Να τη χτίσεις. Δεν έχει ανταγωνισμούς....Κοίτα ρε τον καπιταλισμό που πουλά συλλογικότητα..... (Πάλε το εσκέφτηκα...)Πάμε σιγά σιγά προς την έξοδο βρίσκουμεν άλλο γνωστό.

Με ενθουσιασμό στα μάτια, τους αντιχειρες ορθωμένους (στη σήμα του "ΟΚ")....

Ε, ε ; Πάμε καλά ; (Εννοώντας: Εγραφτήκαμε ;)

Ναι, λέω... Από υγεία πάμε καλά.

Για μένα το σημαντικό είναι ότι είναι ηθικό. Δεν έχει κάτι παράνομο.... Δεν είναι πυραμίδα...

(Τζαι οι τράπεζες εν νόμιμες.... Αλλά ηθικές εν τες λέεις..... Σκέφτουμαι)Προχωρούμε, άλλος γνωστός.

Εγώ εγράφτηκα.

Πότε ;

Πριν λίες μέρες..... Τζαι έγραψα τόσους τζαι έφερα τζαι το φίλο μου σήμερα να το δει(Πλέον το θέμα είναι ποιός έχει το μακρύτερο).

Καλά λέμε....θα το δούμεΚοντέφκουμε στη πόρτα.

Ακόμα ένας..

Ρε παιθκιά εγραφτήκετε ;

Όχι... Να το σκεφτούμε λίον.

(Δεν ξέρω τι φάτσα είχαμε.... Αλλά το εκατάλαβε.... Πρέπει να τούντα τρεινινγκ οφ περσοναλ ντεβελπμεντ)

Ξέρω τι εννά γίνει. Εξανάδα το. Εννά φκείτε που δαμέ τζαι εννά αρκέψετε τα τηλέφωνα. Να ρωτάτε τον ένα τζαι τον άλλο, τζαι εν θα ξανάρτετε. Έτσι έκαμε τζι άλλοι όταν τους το είπα.... αλλά εγώ μόλις το είδα εβούττησα μέσα τζαι τωρά φκάλω 1000 ευρά την εφτομάδα.....

(Πάλε σκέφτουμε..... γιατί να μεν ρωτήσουμε; Αφού ρε φίλε όταν μου εδιαφήμιζες το προιόν, ελάλες μου ότι ακολουθείς αυτήν την στρατιγική μάρκετινγκ. Που στόμα σε στόμα. Στο φίλο σου, που σε εμπιστέφκεται.... Γιατί να μεν κάμω τζίηνο που μου πουλάς ; Να ρωτήσω ένα φίλο που εμπιστέφκουμαι;).Τελικά πόρτα. ¨Εξοδος.... Ουφ.... πάμε να φάμε τζαι επεινάσαμεν.Τι κάμνεις;.....

Ε.... Τζίηνο που εν πρέπει.

Πιάνεις τηλέφωνο.

Κάποιος γνωστός που το έκαμε για τα ταξίδια. Είναι τζαι κάτι τύποι που τους ονομάζω "η φωνή της αληθείας". Εν τζίηνοι οι τύποι που άλλοι βλέπουν ταινίες τζαι κλαίουν τζαι σηκώνουνται τζαι λεν "Μα να μπου τούτες οι μαλακίες"..... Είναι οι τύποι που καταφέρνουν πάντα να σου υπενθυμίζουν ότι "η ζωή είναι πουτάνα"...... Λατρέφκω τους.Πιάνουμε τηλέφωνο.

Κάποιον ο οποίος τζαι κάμνει αρκετά ταξίδκια τζαι ψάχνει το τζαι αρκετά.

Εγράφτηκεν.

Για τα ταξίθκια.

Ε, ε ; Ίντα που λαλεί;

Εν πατάτα.Αυτό είναι!!! :-)

Εν για αυτο΄που τους λέω η φωνή της αληθείας.

Με μια λέξη, ψεκάστε, σκουπίστε τελιώσατε.

Εν πατάτα.Γιατί δεν το παρετάς ;

Ε, εκάμαμεν το για να βοηθήσουμε ένα φίλο μας.....

Είδες το νετγουορκ μάρκετινγκ ; Έννα παρεξηγηθείς με τον φίλο σου; Ας διάς 50 ντόλλαρς το μήνα.....

Εν ολίγοις, που είναι η πατάτα όσον αφορά το ταξιδιωτικό κομμάτι ;

Φένεται ότι όντως έσσιει "φτηνές" προσφορές αν είσαι νέος ελεύθερος κι ωραίος. Χωρίς δεσμέυσεις. Όπου δεις την προσφορά να την αρπάσεις τζαι να ζεις την εμπειρία.... Ή όπως είπεν η φωνή της αληθείας.... Αν είσαι αμερικάνος συνταξιούχος..... (Λογικό....Αφού εξεκίνησε που την αμερική, οι παραπάνω ευκαιρίες είναι τζιηκάτω).

Αν έχεις και ένα έταιρον ήμιση, που για να πιάσεις μιαν άδεια, πρέπει να ρωτήσεις τζαι εσύ τζαι τζίηνος το μάστρο σου τζαι τους συναδέλφους σου, αν θέλεις εσύ να φκάλεις το πρόγραμμα του ταξιθκιού σου (ένα ταξίδι που εννά πάεις το χρόνο), πόσο μάλλον αν είσαι ποτζίηνους που οι μέρες των αδειών καθορίζουνται που τη δουλειά σου, ή ακόμα παραπάνω αν έσσιεις τζαι κοπελλούθκια..... εν τζαι πολοβολέφκει.

Μπορεί να είναι καταπληκτική η προσφορά σε ένα πενταστερο κυπριακό ξενοδοχείο για αύριο μεθάυριο.... αλλά αν είσαι καθηγητής εν τζαι μπορείς να πάεις. Αν είσαι στην οικοδομική βιομηχανία - πάλε εν τζαι μπορείς. Αν γυρέφκεις για το τριημερο του κατακλυσμού στη λεμεσό - δεν έσσιει. Αν θέλεις να πάεις ελλάδα τζαι να πάεις θκυο μέρες μύκονο, θκύο σαντορίνη, τζαι τρεις θεσσαλονική, τι να το κάμω αν έσσιει γαμάτη προσφορά 4 μέρες στη μύκονο στο πεντάστερο με δωρεάν ίντερνετ; (μα τι να το κάμω το ίντερνετ στις διακοπές μου;)Πιάνεις τον μυημένο φίλο σου.

Του το λέεις.

Εν γίνεται!!! Σημαίνει εν το έψαξεν καλά!!! Αφού εσσιει τα πάντα!!!

Εν τζαι κάμνει το κόπο να το τσιακάρει τι του είπες.

Να μου αποδείξει ότι ο άλλος έχει λάθος.

Σύρνει σου ένα "εν γίνεται" τζαι εξόφλησεν.

Ποτούτα τα αποκλείεται που ακουείς συνήθως που τους έντονα θρησκευόμενους ή που πολλά μυημένα κομματόσκυλα.

Εν γίνεται.... Αποκλείεται....Στο μεταξύ παίζει το μύνημα στο κινητό.

Άλλος γνωστός που μας είδε στη παρουσιάση.... όχι τζίηνος που μας επήρε στη σύναξη..... Ένας που μας είδεν...."Φαντάζουμαι εννά γραφτείς μέσω εμένα"..... (σκέφτομαι).... εγαμήθηκε η συλλογικότητα. Πάει το "δεν υπάρχουν ανταγωνισμοί". Ούτε μιαν ώρα δεν άντεξε.

Τέλος, για να μεν τον απηγοητεύσεις.... Λυπάσε τους γμτ, έχουν τόσο ενθουσιαμό..... καλά άτε.... φκάρμου μια προσφορά, για το ταξίδι που θέλω να πάω, τζαι θέλω τούτα τζαι τούτα.... έψαξα το τζαι λιο..... τζι αν με συφέρει μιλούμε......Εν είχα σκοπό να πω το όνομα της εταιρείας.

Αλλά αφού εφκήκαμεν έξω, ήταν να μεν το τσιακάρεις;είδου τι λέει το Υπουργίο Εμπορίου και Βιομηχανίαςhttp://www.sigmalive.com/inbusiness/news/financials/257591
και στο φόρουμ εδώ, έχει δυο τρία άρθρα και ενδιαφερον συζήτηση

http://forum.stockwatch.com.cy/messageview.cfm?start=1&catid=1&threadid=162884
φαίνεται το φρούτο έχει λίο καιρό που κυκλοφορεί.

Το έψαξα στη σελίδα της προστασίας του καταναλωτή αλλά δεν ήβρα κανένα πόρισμα.

Η ενημέρωση φαίνεται να σταματά στην πρόθεση για έρευνα.

Το αποτέλεσμα της έρευνας δεν ξέρω αν εφκήκε.

Που την άλλη.... Οι πυραμίδες μπορεί ναν τζαι νόμιμες τζαι το μόνο που μπορεί να κάμει η προστασία καταναλωτή είναι να φκάλει μιαν ανακοίνωση το 2010..... Μα σήμερα οι παρουσιάσεις γίνουνται 3-4 φορές την εφτομάδα.... τζαι έχουμε 2012...

Τι να σου πω φίλε.

Όσον τζαι ναν "ιδέα".

Όσο τζαι να είναι ηθικό.

Πάλε πυραμίδα ένι.Εξ ορισμού.

Άμα θέλεις μπορείς να το βαφτίσεις "ιδέα".

Άμα θέλεις βάφτισ το τζαι παπουτσόσικό ή παττιχόφυλο.

Εγώ θα το ελάλουν "αέρα κουπανιστό"

Πάλε πυραμίδα ένι.(Γιατί πυραμίδα τί είναι;

Είναι ένα σύστημα, που για ναφκάλω εγώ λεφτά πρέπει να φέρω άλλους που εννά πληρώσουν ή που εννά φέρουν τζαι τζίηνοι άλλους που εννά πληρώσουν ή..... Τζαι τούντο πράμα καταρέει όταν οι τελευταίοι στη σειρά σταματούν να πληρώνουν....ή όταν ο πάνω τέλια στη σειρά αρπάξει τα τζαι γινεί καπνός.....Σε τούντη διαδικασία, κανένας δεν παράγει τίποτε που να δικαιολογεί μιαν άμοιβη. Δεν λέω, μπορεί να ξοδέφκεις ώρες....αλλά το χρήμα που θα πιάσω, δεν θα έρτει που κανένα προιον που θα παραχθεί. Θα έρτει που τα λεφτά των φίλων μου.)Τζαι όντως κάποιοι εννά φκάλουν χρήμα.

Τζαι τζίηνοι οι τελευταίοι στη πυραμίδα εννά πληρώνουν τα 50 ντόλλαρς το μήνα.... για να τα γλυτώνω εγώ.

Τι να σου πω ρε φίλε ;

Απολογούμαι που το έψαξα.

Απολογούμαι που δεν είμαι περιπετιώδεις.

Απολογούμαι που δεν βουρώ τες προσφορές που πίσω.

Μακάρι να πάεις καλά.

Μακάρι να φκάλεις τζαι λεφτά.

Μακάρι να κάμεις γαμάτες διακοπές.

Μακάρι να πετύχεις.Αλλά εγώ..... δεν.... σόρρυ9 σχόλια:

the Idiot Mouflon είπε...

Είναι "σχεδόν" πυραμίδα τζιαι έχει αρκετό καιρό που κυκλοφορεί.

Αν κάμεις τα μαθηματικά θα καταλάβεις ότι "συμφέρει' μόνο ΕΑΝ καταφέρεις να μπήξεις αρκετούς άλλους μέσα για να κάμεις "ομάδα" με όλα τα συνεπαγόμενα "κέρδη" και ΕΑΝ έχεις την άθκειαση να παέννεις διακοπές κάθε μήνα σχεδόν.

Αντίθετα με τις κοινές πυραμίδες (όπου μόλις μαζευτούν αρκετά οι πουπάνω φακκούν μια πτώχευση ή/και εξαφανιζόλ) ... τούτη μπορεί θεωρητικά να "αντέξει" διηνεκώς εφόσον η πλειοψηφία των μελών (οι πουκάτω) συντηρεί τη μειοψηφία.

Πρώτυπο καπιταλιστικής αγοράς...

rose είπε...

εχει και αλλη μια που πουλα Αλόη


αι ακομα μια κοσμηματα για γαμους και τετοια


χαχαχαχα

να κανουμε μια για τη λυση του κυπριακου;

the Idiot Mouflon είπε...

Προ αντί πρω...

avevaios είπε...

Χαίρουμαι που εν είμαι μόνος μου.

Alexandros Anastasiou είπε...

ευχαριστουμε για την ενημερωση αδερφε!!

bestman είπε...

Έτυχε μου εχτές. Παρουσιάση private. Στην πολλή την πίεση είπα ένα "Φευκω, γεια σας" και τους άφησα συξυλους.

Invictus είπε...

Υπήρξεν τζαι μια συζήτηση επί του θέματος στην εφημερίδα "Πολίτης" πιο παλιά, όπου διάφορα "μέλη" και ένθερμοι υποστηρικτές επροσπάθησαν να πείσουν για την "ευκαιρία ζωής" που πέτυχαν.

Η συζήτηση εν δαμέ: http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=218237&-V=articles

Τζαι όπως λέω τζαι σε ένα σχόλιο μου στη συγκεκριμένη συζήτηση: επειδή στις περιβόητες παρουσιάσεις, οι παρόντες θα δουν μόνο αυτά που "πρέπει" να δουν (τα κρουαζιερόπλοια, τις BMW που θα κερδίσουν, τα σπίτια με τις πισίνες, το Las Vegas κλπ κλπ κλπ), ρίξτε μια ματιά:

http://www.worldventures.info/pdfs/incomedisclosure.pdf

gadaroi.com είπε...

πολλοί είμαστε αν και δεν φαινόμαστε γιατί οι περσισσότεροι δεν ασχολούνται και καλά κάνουν...

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που δεν τα βλέπω μόνο εγώ αυτά. Όπως ακριβώς τα περιέγραψες είναι, μόνο που εγώ είχα κατ' οίκον παρουσίαση! πήγα να τσιμπήσω, η απελπισία της ανεργίας γεννάει ελπίδες ακόμα και μέσα από τέτοιες χαζομάρες... αλλά η φωνή της λογικής ευτυχώς νίκησε και τους έβαλα στη θέση τους. Από Αθήνα.