Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Κυπριακό και εκλογές. Ποιός θέλει και ποιός μπορεί να το λύσει ;

Αναστασιάδης : Κάποτε ήθελε. Τώρα όχι πια. Και να ήθελε, ο τρόπος που βλέπει ο ένας τον άλλο όταν συναντιέται με τον Ακιντζί δείχνει ότι δεν μπορεί

Νικόλας :  Ξέρει να λέει τι δεν θέλει. Και νομίζει ότι είτε οι υποστηρικτές του είτε οι επικριτές του δεν καταλάβουν τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει.... Να μπορεί όμως ; Μπα. Ούτε μιαν αξιοπρεπή διχοτόμιση δεν νομίζω να μπορεί να φέρει

Μαλάς : Κανένας δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει και ούτε αν μπορεί.  Που τους μόνους που θα μπορούσε να τραβήσει ψήφους εκτός του ΑΚΕΛ είναι που φιλελεύθερους απογοητευμένους που τον Αναστασιάδη τζαι τούτος λαλεί κάτι γενικούρες λες τζαι καρτερά ψήφους που τους κεντρώους στο δεύτερο γύρο. Άγευστος , ανάλατος άοσμος.... (Άκου η ΔΔΟ είναι κενού περιεχομένου!!!)



Μόνον ένας πολιτικός αυτή τη στιγμή θέλει και το πιο πιθανόν θα εμπορούσε: Ο Άντρος

έχει κάτι, που σε σχέση με το κυπριακό δεν είχε κανένας κομματάρχης ή πρόεδρος εδώ και δεκαετίες


ΗΘΟΣ

(Και ελπίζω να το κρατήσει στο παιχνίδι μεταξύ πρώτης και δεύτερης κυριακής - γιατί εν τζιαμέ που το χάνουν όλοι)





Σαχλαμάρες
Το κυπριακό είδη ελύθηκε

4 σχόλια:

Woofis είπε...

Εγώ εννά ψηφίσω Μαλάν γιατί εν ο μόνος τρόπος να εκφράσω την εκτίμηση μου για τον Άντρο...

Aceras Anthropophorum είπε...

Ναι έχεις δίκαιο. Τζ̆αι αν δεν εθκιάβαζεν η οικουμένη ότι σου λαλώ δαμαί ήταν να σου πώ διάφορα που δεν ξέρεις αλλά που ίσως διαισθάνεσαι για να γράψεις αυτά που έγραψες τζ̆αι που επιβεβαιώννουν την διαίσθησην σου. Ο Μαλάς μπορεί να πιάσει τους ψήφους που θα μπορούσεν να πιάσει ο Άντρος ο ίδιος, που ανθρώπους που σκέφτουνται, άτε-άτε τζ̆αι κανέναν ακελικόν που έφυεν στην αποχήν για πολιτικούς λόγους. Τζ̆είνοι που εφύαν γιατί εν τους είδεν κανένας μπορεί να τους πκι̮άσει ο όποιοςδήποτε ακόμα τζ̆αι το Ελάμ. Νομίζω έτσι κκελλάες θα τραβούν αυθόρμητα με τον Λιλλίκκαν που εφαρμόζει το ίδιον για τον εαυτόν του. Το ένας για όλους τζ̆αι όλοι για τον καθέναν που ανάγιωσεν την γενιάν των γονιών μας επέθανεν με την Σοβιετίαν, τζ̆αι αν θα ξανάρτει θα έρτει αλλιώς (μάλλον επέθανεν για να μεν είμαστιν τζ̆αι απόλυτοι, μπορεί τζ̆αι να κρύφκεται σε εκλεκτες ψυχές τζ̆αι να ξανανεφάνει όταν οι αντικιμενικές συνθήκες το κάμνουν απάντησην σε μιαν ανάγκην) Οι παραπάνω παραπονούμενοι της αριστεράς δυστυχώς δεν είναι για πολιτικούς λόγους αλλά για εγωϊστικούς, ατομικιστικούς που εξανιστήκαν. Έφαεν τους η μαρμάγκα του καπιταλισμού. Έφαεν τους ο ήπιος ιμπεριαλισμός που έρκεται εν είδη πολιτισμού (λέμεν τωρά). Εν οι "εμέναν ποιός με είδεν;" Τους κεντρώους νοικοκυραίους, παρόλον που θα έπρεπεν να τους μιλά στην καρκιάν τζ̆αι στην ψυσ̆ήν ένας Μαλάς δυστυχώς δεν... (η γεναίκα του το μόνον αξιόλογον που είπεν όταν άννοιεν την ψυσ̆ήν της είναι ότι είναι αυστηρή καθηγήτρια τζ̆αι απαιτεί που τους μαθητές της το ελάχιστον, να κάτσουν τον κώλον τους κάτω να μάθουν την γλώσσαν τους σωστά). Έτσι ήταν οι μακαριακοί κάποτε, παρόλον που εκανονίζαν να έχουν τζ̆αι το κράτος με την πάνταν τους. Δεν είναι αθρώποι τέλλια της αρπακώλας. Είναι αθρώποι που καθίσκουν τον κώλον τους κάτω στην δουλειάν για να προκόψουν τζ̆αι αυτόν δεν είναι να το υποτιμάς τον τζ̆αιρόν του καπιταλισμού της φούσκας. Αλλά θωρείς δεν εμείναν τζ̆αι πολλοί έτσι κεντρώοι. Εκτός που κάτι τύπους που αγγριστήκαν με τους αρχηγούς της αρπακώλας δεν τον υπαστηρίζουν σημαντικές δυνάμεις. Εκτός που τον τατάν του, δεν τον υποστηρίζουν καν οι φιλελεύθεροι. Θα τον υποστηρίζαν αν τούτον που λαλούν οι καλαμαράες επικοινωνιολόγοι "παράσταση νίκης" εδίαν του φίφτι φίφτι. Ήταν να το παίξουν κουμάριν, αλλά τωρά στήριξη στον Μαλάν ή στον Άντρον για τούτους είναι ππουσμά ππαράσιν. Άρα μόνον πας τους αριστερούς θα βασιστεί ο Μαλάς, αυτούς που ο καπιταλισμός έσ̆ει ακόμα αναγκην την εργατικήν τους δύναμην τζ̆αι διά τους ακόμα έναν μισθόν. Πέραν που ότι εχάσαν, το 1/6 μέχρι το 1/3 δεν έχουν κανέναν ατβάντειτζ̆ να χάσουν οπόταν είναι μέσα. Δεν ξέρω αν γινεί κανέναν ατύχημαν τζ̆αι εκλεγεί, αλλά αν εκλεγεί που ατύχημαν σαν τον Βασιλείου, τζ̆αι μόνον που το μόνον του ουσιαστικόν στήριγμαν θα είναι ο Άντρος τζ̆αι σε τελευταίαν ανάλυσην η ταξική (εκ των πραγμάτων όχι εξ επιλογής) αριστερά, είναι μια ελπίδα ότι δεν θα ξωκύλει.

Aceras Anthropophorum είπε...

Τον Άντρον είχαν τον καθηγητήν μου, άρα δεν τον ξέρω που το τζ̆ιάμιν ή που τες εξέδρες. Δεν είναι μόνον άνθρωπος του ήθους, είναι τζ̆αι άνθρωπος της απαιτητικότητας (που τον εαυτόν του τζ̆αι που τους άλλους, τζ̆αι των παιθκιών του συμπεριλαμβαννομένων), της δουλειάς, αλλά κυρίως είναι άθρωπος που ονειρεύκεται ουτοπίες. Όσον μικρές τζ̆αι να φατσάρουν ονειρεύκεται ουτοπίες αλλά δεν του αρέσκει να το φωνάζει, διότι είναι τζ̆αι ορθολογιστής. Οι χαρές του είναι άμαν καμιά γινεί πραγματικότητα. Τον τζ̆αιρόν που ήταν πρωταθλητής του μπάτμιττον (ναι τούτου το φραγκοσπόρ), όσον τζ̆αιρόν ήταν πρωταθλητής, ήταν τζ̆αι πρωταθλητής του ήθους. Βασικά έτσι έπρεπεν να είμαστιν ούλοι μας όσοι λαλούμε ότι είμαστιν αριστεροί, αλλά λλίοι το καταφέρνουν.

Επειδή δεν μπορεί να είσαι αριστερός τζ̆αι να μην είσαι αισιόδοξος, νομίζω ότι όποιος τζ̆αι να φκεί, τούτην την φορά θα αναγκαστεί που την πραγματικότηταν που εκπηγάζει που τες ορθολογιστικές ανάγκες της περιφεριακής γεωπολιτικής να προχωρήσει τζ̆αι το Κυπριακόν. Με το πριντζ̆ιπόπουλλον θα εν πιο δυσκολον διότι είναι βλάκας, περίτου τζ̆αι που τον αρφόν του που δεν αξιώννεται να χτίσει μιαν πλατείαν ή έναν δημαρχείον σε δύο θητείες τζ̆αι θα χειριστεί τούτην την κατάστασην σαν ο αρφός του την πλατείαν ελευθερίας.

stelios papalangi είπε...

Θωρείς ότι για την οικονομία δεν εκαμα καν σχόλιο...
Οι απόψεις του Μαλα είναι που σου νεφκω που πάεις. Η πρόταση του για το κούρεμα είναι φλατ φορολογία και ρωτά τον ο δημοσιογράφος μα η Αριστερά δεν είναι υπέρ της κλιμακωτης φορολογίας; και δεν απαντά!!


Φυσικά ούτε τζαι το ακελ έχει πρόταση για την οικονομία...

Αν θα τη πιάσει ο Μαλας είναι λόγω της στάσης του Άντρου στο Κυπριακό

Τίποτε άλλο.