Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Η επιλογή Μαυρογιάννη ειναι η δικαιωση της πολιτικής αναστασιάδη στο κυπριακό

 Καλά να του το δωκω....

Δεν φαίνεται να έχει οργανική σχέση με τη διαφθορά. 

Και ότι υπήρξε ένας καλός διπλωμάτης. 

Και επιτυχημένος δημόσιος υπάλληλος. 

Καλά και να δεκτω ότι σε ενδεχομενο που θα περάσει στο δεύτερο γύρο ίσως να έχει πιθανότητες να πιάσει τη στήριξη του κέντρου

Και καταλαβαίνω ότι εν δύσκολο να εκλεγεί αριστερός και ψάχνουμε ένα μοντέλο "Βασιλείου "

(Ή κάποιον που θεωρούμε θα είναι του σσιερκού μας;)




Στο κυπριακό τι θα λέει;

Τι αντιπολίτευση θα καμει;

Ακούσετε τον να μιλά για το γκρανς Μοντάνα;

Επιβεβαιώνει το αφήγημα Αναστασιαδη!!!

Και άλλα να επιστεφκε δεν εδιαχωρισε ποτέ τη θέση του. 

Σε τι διαφέρει από τον χριστοδουλίδη δηλαδή;



Η μεγαλύτερη μας ήττα θα είναι η δικαίωση της πολιτικής αναστασιάδη στο κυπριακό 


5 σχόλια:

Aceras Anthropophorum είπε...

Νομίζω ότι υπερεκτιμάς τον ότι θα περάσει στον δεύτερο γύρο. Τί έμπνευση θα δώκει στον αριστερό κόσμο που διψά για μιαν ελάχιστη ρίξη με τον στιγνό καπιταλισμό. Τουλάχιστον ο άλλος πουλεί μοντερνιά που είναι μια κουφεττούα που μπορεί να καταπιεί ο αριστερός για χάριν του Κυπριακού. Εν πειράζει όμως. Μακάρι να τον βάλουν, να πιάσουν 20% να φύει επι τέλους η συναινετική ομάδα της συνδιαχείρησης του καπιταλισμού που τον κομματικό μηχνισμό (διότι για τούτους μιλάμε πλέον όχι για τον κόσμο της αριστεράς) τζ̆αι να φκεί κανένας "κνίτης" μπροστά πέρκι ακούσουμεν τζ̆αι την λέξη ρίξη, που είναι το σλόγκαν της αριστεράς που επέβαλεν η γαλλική κάλπη τζ̆αι κατεβαίννει ενωμένη τον Ιούνιον.

Woofis είπε...

https://cyprusnews.eu/gurupolitico/13064993?utm_source=browser&utm_medium=notification&utm_id=473317

stelios papalangi είπε...

Πε μας λίο για τη γαλλική αριστερά.

Γιατί ούτε η "άρνηση " του κνιτη μου λέει κάτι.

Έχουν μια πρόταση για κάτι... για οτιδήποτε;

Aceras Anthropophorum είπε...

Έσ̆ει νέα στελέχη του ΑΚΕΛ που διάφοροι "νούσιμοι κλασσικοί σοσιαλδημοκράτες" αποκαλούν κνιτούθκια που πιάννουν τον παλμό της σημερινής ταξικής δομής της κυπριακής κοινωνίας. Έχουν ταξική μόρφωση (παλιά εστέλλαν τζ̆αι κανένα στες σοσιαλιστικές χώρες τζ̆αι εκάμνα του ταξικήν διαπαιδαγώγισην τζ̆αι μαρξιστική θεωρητικήν μόρφωση τωρά ελείψαν τζ̆αι τούτα) τζ̆αι διφορετικό λόγο που την συνδιαχείρηση. Εν η μόνη ελπίδα για μένα, διότι η σοσιαδημοκρατία επέθανεν σαν εναλλακτική μεση κατάσταση με τον σοσιαλφιλελευθερισμόν που ηττήθηκεν κατά κόρον στην δυτικήν Ευρώπη. Μπλέρ, Μιτεράν, Ροκάρ, Παναντρέηδες εν τζ̆εί που τον Μπρέζ̆νιεφ στο χρονοντούλαπον των αδιεξόδων του σοσιαλισμού.

Η γαλλική αριστερά εν εν κινήσει, έγινεν ξικαθάρισμαν με τες πολιτικές της εργασιακής απορρύθμισης, της αποδυνάμωσης της κρατικής παρέμβασης, της φαντασίωσης της θεωρίας de ruissellement (να πλουτίσει το κεφάλαιον τζ̆αι θα φάσιν τζ̆αι οι φτωσ̆οί που τζ̆είνα που θα ξισ̆ειλούσιν τζ̆αι θα καννουρούσιν κάτω), της άκρατης παγκοσμιοποίησης με την εξίσωσην των μισθών πλουσίων τζ̆αι φτωχών χωρών.

Η ανυπόταχτη αριστερά μιλά για οικολογικήν μετάβαση προς όφελος των λαϊκών μαζών πληρωμένην που το κεφάλαιον τζ̆αι όχι που την εργασίαν, παρέμβασην του κράτους για ουσιαστικούς τομείς της οικονομίας (ενέργεια, αγροτική παραγωγή, νερό, βασικές υπηρεσίες, διακίνηση), επαναφορά κρατικών μονοπωλείων, ανυπακοή σε ευρωπαϊκες αντιλαϊκές ντιρεκτίβες που προστατεύουν το κεφάλαιο παρά την εργασία ή την οικολογία. Μιλούμε για ενότητα στο μοντέλλο της ενωμένης αριστεράς το 36 που μας έφερε οκτάωρα, πληρωμένες άδειες, κοινωνικές ασφαλίσεις για όλους, πράματα που επωφελήθην η εργαθκιά όλης της Ευρώπης μετά που τα εδιεκδικούσαν κατά μίμησην.

Μετά το 36 μιλούμε για πρώτη φορά ενωμένη αριστερά με ριζοσπαστικό πρόγραμμα ενάντια στο κεφάλαιο στην Γαλλία. Η αριστερή φρασεολογία του Μιτεράν 2 χρόνια εκράτησεν μετά την εκλογήν του. Ενδιαφέροντα πράματα. Φαίνεται ότι υπάρχει δυναμική. Αν κρατηθεί ίσως η αριστερά να είναι ο πρώτος τζ̆αι όχι ο τρίτος πόλος της γαλλικής πολιτικής. Ιδώμεν. Να δούμε τα αποτελέσματα της δυναμικής, να δούμε τζ̆αι την εφαρμογή του προγράμματος αν κερδίσουν.

Η συμμετοχική διαδικασία σύνταξης του προγράμματος της ανυπόταχτης αριστεράς εν κάτι το πρωτόγνωρο τζ̆αι ο κόσμος εψήφισεν παραπάνω πρόγραμμα παρά τες ρητορίες της προσωπικότητας Μελανσ̆ιόν.

Ανώνυμος είπε...

Για οσους ανθέλληνες προωθούν την Ελληνοτουρκική φιλία

Βίντεο ντοκουμέντο με τις εν ψυχρώ δολοφονίες Κούρδων γυναικών.

https://www.greekcorruption.dk/el/%ce%b5%ce%bd-%cf%88%cf%85%cf%87%cf%81%cf%8e-%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%b4%cf%89%ce%bd-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd/